Omat koirat

Sally poseeraaFI TVA FI KVA FI RTVA EK3, HK3, JK3, BH, AGI3 M-17
Flying Orange de Haute Volée
 ”Sally”
s. 3.10.2012
kasv. Derede Arthur & Robert Michalski, USA

Videoita Sallysta:
Sally 1 v.
Sally agility MAXI1
Sally 3 v.

Sally on käyttölinjainen tervueren narttu, joka tuli minulle Kaliforniasta tammikuussa 2013. Sally oli enemmän mitä osasin odottaa ja on todella sosiaalinen ja ystävällinen koira. Helppo motivoida, tykkää ruuasta ja tykkää leikkimisestä. Sally on monilahjakas koira, joka kilpailee monessa lajissa menestyksekkäästi. TOKO:ssa on tottelevaisuusvalio, palveluskoirapuolella se on käyttövalio etsintä- ja hakukokeesta ja lisäksi on voittajaluokan koulutustunnus jäljeltä. Agilityssä olemme kilpailleet korkeimmassa luokassa (maxi 3) ja rally-tokossa Sally on mestariluokassa.

Hyvien harrastuskoiraominaisuuksien lisäksi Sally on aivan loistava koira kotona. Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on lapsien paras kaveri. Osaa rauhoittua, mutta on myös aina valmis toimintaan. Tykkää yhtä paljon pelata jalkapalloa poikien kanssa kuin päästä metsään treenaamaan. Oikea kultakimpale minulle tuli Kalifornian auringosta ja Sallya kutsutaan ihan yleisesti Super-Sallyksi. 😉

 

BH TK2 RTK2 HK2

Macnillian You´ll Never Walk Alone

”Rose”

s. 7.11.2016

Rose on Sallyn pentu ja jäi kotiin kasvamaan. Vaikuttaa oikein lupaavalta koiralta ja on vilkkaampi kuin äitinsä. Rose harrastaa HAKU:a, TOKO:a, agilityä ja vähän rally-tokoa. On monilahjakkuus, kuten äitinsä.

Rose 1 v. video

 

 

Robi rally-toko palkinnon kanssa

 

RTK2

Pihlajapirtin Robin Hood
”Robi”
s. 18.8.2010
kasv. Terhi Helaja, Kotka

Robin ensimmäinen rally-toko kilpailu

Robi on norfolkinterrieriuros ja siitä piti tulla meidän perheen lemmikkikoira. Toisin kävi, kun Robi päätti, että hän tykkää vain minusta niin olemme sitten yhdessä kokeilleet vähän harrastuksia. Agilitystä Robi tykkää, mutta on vähän pieni ja tuntui, että jo 30 cm hypyt oli korkeat sille. TOKO:n kautta löysimme sitten Rally-tokon ja se on nyt vaan ollut Robin juttu. Kuusi kilpailua ollaan käyty ja jokaisesta olemme saaneet hyväksytyn tuloksen usein jopa luokkasijoituksen kanssa, joten seuraavaksi pitäisi mennä voittajaluokkaan.